bertil´s Sinkkiasetaatti mieto mustaherukka 120 tabl.

Mustaherukan makuinen imeskeltävä sinkkiasetaattivalmiste vastustuskyvyn tueksi. Bertil’s sinkkiasetaatti antaa vahvaa tukea vastustuskyvylle ja sopii kuuriluontoiseen käyttöön sen sisältämän nopeasti suussa liukenevan sinkkiasetaatin ansiosta. Sinkki edistää vastustuskyvyn normaalia toimintaa. Tableteissa on miellyttävä ja mieto mustaherukan maku, joten niitä on mukava imeskellä. Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Gluteeniton, laktoositon, vegaaninen. Ravintolisä.

Käyttö: Aikuisille 1 tabletti 8 kertaa päivässä enintään 7 vuorokauden ajan. Imeskele hitaasti suussa. Tabletin hidas imeskely pidentää sinkin vaikutusaikaa. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat: Vuorokausiannos 1-8 tablettia sisältää: Sinkki 10-80 mg (100-800 %*). *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: Makeutusaine ksylitoli, sinkkiasetaatti (Ei-EU), emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, sakeuttamisaine natriumalginaatti, luontainen mustaherukka- ja sitrusaromi. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

bertil´s Sinkkiasetaatti mieto mustaherukka 120 tabl.

  • Valmistaja: BERTIL´S
  • Tuotekoodi: 6416227014968
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 9,45€

  • Veroton: 7,62€