Shotimaa Life on wings yrttitee, 32 g 16 teepussia

Life on wings-yrttitee, 32 g 16 teepussia

SHOTI MAA

Tasapainottava yrttitee!

Terveysvaikutuksistaan kuuluisaa fenkolia, inkivääriä, kanelia, kardemummaa ja lakritsanjuurta sisältävä tee-elämys saa sisäisen sankarisi voimiinsa!

Tämä  luomutee tasapainottaa kehoa ja mieltä 

Fenkoli poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii detox-kuurien tukena. 

Tämän luomuteen sisältämä lakritsinjuuri  laittaa aineenvaihduntaan vauhtia. Se lisää myös vastustuskykyä, parantaa ruuansulatusta, vaikuttaa suotuisasti ihon, nivelten ja luiden terveyteen, antaa energiaa ja tekee hyvää virtsa- ja hengitysteille. Koska tee sisältää lakritsia, kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä teen liiallista nauttimista.

Tämän teen sisältämä inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa aamupahoinvointia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta, auttaa matkapahoinvointiin, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.

AINESOSAT:Fenkoli* (17%), inkivääri*, kaneli*, kardemumma* (10%), lakritsanjuuri*, anis*, sitruunaruoho*, humala*, appelsiininkuori* (3%), basilika*, mustapippuri*, mausteneilikka*, sarviapila*, laventeli*, siankärsämö*.

* = Luomulaatua.

Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

ALKUPERÄMAA: Alankomaat

laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen


Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Shotimaa Life on wings yrttitee, 32 g 16 teepussia

  • Valmistaja: JOYFUL
  • Tuotekoodi: 8717853491542
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 3,90€

  • Veroton: 3,42€