Puhdistamo Tripla Aurinko 60kapsl

 Puhdistamon Tripla Aurinko on kolmitehoinen ja kokonaisvaltainen aurinkokapseli, joka valmistelee ihosi aurinkoa varten. Kun ihosi pysyy hyvässä kunnossa, voit nauttia auringosta turvallisemmin ja pidempään - ja pääset myös ruskettumaan paremmin. Muista kuitenkin, että kapselit eivät korvaa aurinkosuojaa.


 • Valmistelee ihosi aurinkoon

 • Tukee ihon hyvinvointia

 • Kolmen huippulaatuisen luontaisen karotenoidin yhdistelmä, sisältäen erityisen runsaasti beetakaroteenia

 • Täydennetty biotiinilla ja E-vitamiinilla


Tuote sisältää kolmea huippulaatuista ja luontaista karotenoidia: beetakaroteenia, lykopeenia ja astaksantiinia. Kapselissa on erityisen runsaasti A-vitamiinin esiasteena toimivaa beetakaroteenia, jonka lisäksi sitä on täydennetty myös biotiinilla ja E-vitamiinilla.


A-vitamiini edistää ihon, näön ja limakalvojen pysymistä normaalina, ja tukee myös monia muita tärkeitä kehon prosesseja kuten immuniteettia. Biotiini omalta osaltaan tukee ihon hyvinvointia yhdessä E-vitamiinin kanssa.


Vegaaninen tuote.Annostus: 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä. Parhaan hyödyn tuotteesta saat aloittamalla käytön (2–4 viikkoa) ennen aurinkoista vuodenaikaa tai auringolle altistumista. Jatka tuotteen käyttöä myös hetki tämän jälkeen.Suositeltu vuorokausiannos: 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä.


Vuorokausiannos sisältää:

1 kapseli 2 kapselia

Beetakaroteeni 3 mg 6 mg

A-vitamiiniksi muunnettuna 500 μg 1 000 μg 62,5-125 %*

Lykopeeni 3 mg 6 mg

Astaksantiini 2 mg 4 mg

E- vitamiini

5 mg 10 mg 41-83 %*

Biotiini 75 μg 150 μg 150-300 %

* Päivittäisestä saantisuosituksesta

Ainesosat: Porkkanajauhe, astaksantiini (AstaPure®), luontainen lykopeeni punaisista tomaateista (hernetärkkelys, natriumalginaatti, akaasiakumi), luontainen beetakaroteeni (natriumalginaatti, akaasiakumi, hernetärkkelys), MCT-jauhe (akaasiakuitu), E-vitamiini (d-alfa-tokoferyylihapon sukkinaatti), D-biotiini. Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa


Säilytys: Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna


Pääainesosan alkuperämaa: EU


Valmistettu: Suomi


Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Puhdistamo Tripla Aurinko 60kapsl

 • Valmistaja: PUHDISTAMO
 • Tuotekoodi: 6430039223776
 • Verkkokaupassa sekä
  Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
 • 24,50€

 • Veroton: 21,49€