Murtolan hamppufarmi luomu hampunsiemen 350g

 Suomalainen LUOMU hampunsiemen on kasvikunnan ravintorikkaimpia siemeniä.

Siemen sisältää oikeissa suhteissa niin proteiinit, omegat, kuidut ja mineraalit. Käyttö on helppoa, koska siemen soveltuu käytettäväksi lisänä mielikuvituksen mukaan melkein mihin vain. Erittäin hyvä raaka-aine ketogeeniseen ruokavalioon sen todella vähäisen hiilidydraattimäärän vuoksi.


Maku: rapea kuidukas kuori, pehmeä pähkinäinen sisus.

Hampunsiemen sisältää kaikki kahdeksan kehollemme välttämätöntä aminohappoa, sekä 12 muuta aminohappoa. Hampusiemen sisältää myös omega-3 ja omega-6 rasvahapot ihmiselle täydellisessä suhteessa (1:3). Se on myös yksi harvoista siemenistä jossa on lehtivihreää sekä arvokkaita gammalinoleenihappoa (GLA) 4% ja stearidonihappoa (SDA) 2%. Siemen sisältää myös kolme kertaa enemmän E-vitamiinia kuin pellavansiemen.

Hampunsiemen maku on aavistuksen pähkinäinen. Siemenet ovat hyviä sellaisenaan naposteltavaksi tai kevyesti pannulla paahdettuna. Niitä voi käyttää myös puuroon, smoothieen, jugurttiin, salattiin, ruuanvalmistukseen ja leivontaan. Halutessaan voit myös idättää niitä.


Proteiini: 23%, kuitu: 32%, rasvat 35%, hiilihydraatit 1,27%

 

Käyttö: Paljaaltaan, leivontaan / ruuanlaittoon, keittoihin, salaatteihin, puuroihin, smoothie juomiin, palautusjuomiin urheilusuoritusten jälkeen, ym.LUOMU sertifioitu 

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Murtolan hamppufarmi luomu hampunsiemen 350g

  • Valmistaja: MURTOLAN
  • Tuotekoodi: 6430051640377
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 4,75€

  • Veroton: 4,17€