Lily Lolo Mineraalimeikkipuuteri SPF 15 Barely Buff 10g

 Erittäin hienojakoinen mineraalimeikkipohja sopii kaikille ihotyypeille ja antaa iholle kauniin, tasaisen ja valovoimaisen pinnan.

Sisältää SPF15-aurinkosuojan. Meikkipohjia voi kerrostaa, jolloin saadaan aikaan peittävä ja silti kuulas lopputulos. Tuote on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, jotka auttavat ihoa säilymään terveenä ja minimoimaan siinä olevia sävyeroja ja virheitä.

Lily Lolon mineraalimeikkipohja on kansainvälisesti tunnettu valovoimaisesta lopputuloksestaan, merkittävästä kestävyydestään ja kevyestä koostumuksestaan. Sopii erinomaisesti myös epäpuhtaalle ja herkälle iholle.

Neutraalin sävyiselle iholle käyvät sävyt Barely Buff, Blondie, China Doll, In The Buff ja Porcelain-Lukittava kansi, joka ei vuoda tai aiheuta sotkua

-SPF15 suojakerroin, joka antaa iholle suojan auringon haitoilta

-Sisältää valoa heijastavaa Mica-mineraalia, joka häivyttää ihon värivirheitä ja tekee ihosta tasaisemman

-Vedenkestävä

-Öljytön koostumus, joka sopii kaikille ihotyypeille

-Sisältää aktiivisia antibakteerisia ainesosia

-Hengittävä koostumus, joka ei tuki ihoaKäyttö:

Käytä Super Kabuki -siveltimen kanssa virheettömän lopputuloksen saavuttamiseksi. Levitä kasvoille kosteuttava voide tai seerumi ja anna sen imeytyä parin minuutin ajan. Kasvojesi tulee olla kuivat parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ripottele irtopuuteria hieman purkin kannelle ja pyörittele Kabuki-siveltimeen. Napauta ylimääräinen jauhe kannen reunaan. Levitä mineraalimeikkipohja kasvoille pyörivin liikkein, kunnes pohja sulautuu ihoon. Kerrosta, kunnes peittävyys on mielestäsi riittävä.Ainesosat:
Mica, Zinc Oxide [+/- CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxide), CI 77491 (Iron Oxide), CI 77499 (Iron Oxide)].Pakkkuskoko: 10g

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Lily Lolo Mineraalimeikkipuuteri SPF 15 Barely Buff 10g

  • Valmistaja: LILY
  • Tuotekoodi: 5060198290992
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 23,90€

  • Veroton: 19,27€