• Foodin luomu kookosmaito 330ml
 UUDELLEENSULJETTAVA, LUOMULAATUINEN KOOKOSMAITO

Foodinin erittäin täyteläinen ja kermainen kookosmaito valmistetaan kookoksen valkoisesta hedelmälihasta. Kookosmaito mahdollistaa lähes loputtoman kirjon erilaisia reseptejä padoista ja kastikkeista jälkiruokaan ja smoothieihin. Kookosmaito onkin hiljalleen muotoutunut yhdeksi ruoanlaiton kulmakivistä, ja on monissa vegaanisissa, kermaisuutta kaipaavissa ruoissa lähes välttämättömyys.

Foodinin kookosmaito saapuu Suomeen samasta paikasta kuin suosittu kookosvetemmekin. Kookospalmut viljellään luonnon monimuotoisuutta ja hyvinvointia tukevalla metsäviljelyllä, joka takaa monipuolisuutensa ansiosta elannon viljelijöille useammalla kuin vain yhdellä tapaa. Viljelijöille maksetaan työstä reilu korvaus, heille tarjotaan koulutusta sekä oikeanlaiset työvälineet, ja lisäksi varmistetaan, että heidän lapsensa pääsevät käymään koulua.

Kookosmaito on pakattu ekologiseen, kierrätettävään ja uudelleen suljettavaan TetraPakiin, joka on valmistettu sertifioidusta puumateriaalista kestävän kehityksen edistämiseksi. Korkki valmistetaan sokeriruo’osta. Kookosmaitopakkaukseen käytettävä paperiaines on valmistettu FSC -sertifioidusta, hyvin hoidetusta puusta. Kartonkipakkauksella on matala hiilijalanjälki. Kartonkipakkaus voidaan uusiokäyttää 100%:sti kierrättämällä.


Avattu kookosmaito säilyy kylmässä 2 vuorokautta.
Vegaaninen, gluteeniton, lisä- ja säilöntäaineeton.SISÄLTÖ
Luomutuotettu kookospähkinäuute (76%), vesi, sakeuttamisaine 0,13% (ksantaanikumi)


RAVINTOSISÄLTÖ PER 100ML

Energia: 669,9kJ /160kcal

Rasva: 17g -josta tyydyttyneet: 15g

Hiilihydraatit: 3g -joista sokereita 2g

Proteiini: <1g

Suola: 0,04g


ALKUPERÄMAA

Vietnam

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Foodin luomu kookosmaito 330ml

  • Valmistaja: FOODIN
  • Tuotekoodi: 6430051825415
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 2,00€

  • Veroton: 1,75€