Biokia Luomu karpalotäysmehu 375ml

 

Biokia luomu karpalotäysmehun marjat ovat keränneet lyhyen ja valoisan kasvukauden aikana itseensä luonnon alkukantaista voimaa ja makua. Olemme lempeästi kylmäpuristaneet marjoista mehun, pastöroineet ja pullottaneet sen, jotta sinä voisi nauttia villikarpalon aistit herättävästä kirpeästä mausta vuoden jokaisena päivänä. Biokia luomu karpalotäysmehu on puhtaasti marjaisa, sinulle poimittuna.


Ainekset: Luomuvillikarpalo (Vaccinium oxycoccos). Satokaudesta ja saatavuudesta riippuen Venäjältä tai Valko-Venäjältä.


Tuote on lisäaineeton, eikä se sisällä lisättyä sokeria, vain marjan oman sokerin.


Käytä sellaisenaan tai laimennettuna oman maun mukaan. Ravistettava hyvin ennen käyttöä. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa 1 kk.


Luomu karpalotäysmehun käyttö

Nauti karpalotäysmehua päivittäin osana monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Tutustu käyttötapoihin reseptisivuillamme ja poimi lisää ideoita sosiaalisesta mediasta.


Arjen energiaa:

Karpalotäysmehu sopii nautittavaksi sellaisenaan tai laimennettuna maun mukaan.


Herkullisemmat smoothiet ja drinkit:

Karpalotäysmehu sopii erinomaisesti aamun tehojuomaksi. Luomukarpalotäysmehua voi käyttää myös erilaisten juomasekoitusten kuten glögien valmistamiseen.


Leivontaan ja ruuanlaittoon:

Sokeroimaton karpalomehu soveltuu lihan ja lisukkeiden marinointiin sekä kastikepohjien mausteeksi. Kokeile esimerkiksi riistan tai punaisen lihan kaverina. Luomukarpalomehussa marinoit myös hedelmät ja marjat erilaisia jälkiruokia varten. Karpalo on tuttu maku joulunaikaan, ja karpalomehun avulla valmistat niin glögijuustokakun kiilteen kuin kerroskiisselin tai karpalokastikkeen annoksen viimeistelyyn.


Ravintosisältö / 100 ml

Energia122 kJ/29 kcal

Rasva< 0,2 g

- josta tyydyttynyttä0 g

Hiilihydraatit7,1 g

- josta sokereita4,4 g

Proteiini< 0,1 g

Suola0,19 g

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Biokia Luomu karpalotäysmehu 375ml

  • Valmistaja: BIOKIA
  • Tuotekoodi: 6430505004519
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 7,95€

  • Veroton: 6,97€